Modul Formare ~ Incepatori

60 ore/15 sedinte

Invata de la zero cum sa iti construiesti kitul personal sau profesional de machiaj, nevoile fiecarui tip de ten, ce produse sa alegi si cum sa le aplici in functie de tipurile de fizionomie. Cursul cuprinde studierea si exersarea a 9 tipuri de machiaj diferite. Conecteaza-te la cele mai noi tendinte din machiaj si frumusete si deprinde multe trucuri direct de la un profesionist in domeniu.

Make-up Trainer: Irina Cajvaneanu

   Absolventa de Arhitectura, pasionata de machiaj, Irina Cajvaneanu profeseaza inca din 2009 ca make-up artist, diplomele obtinute in domeniu fiind recunoscute de Ministerul Educatiei si Muncii. Vasta experienta acumulata de-a lungul timpului in domeniile artistice precum fashion, beauty, teatru, film, evenimente sau advertising, o propulseaza pe Irina la colaborari cu artisti precum Loredana Groza, Ruby, Angela Gheorghiu, Alexandra Ungureanu, Laura Cosoi, Giulia sau Rona Hartner, si inclusiv participarea si castigarea unor concursuri de make-up de prestigiu atat nationale cat si internationale.
Creativitatea, talentul, spiritul de echipa si simtul pedagogic sunt doar cateva dintre atuurile pe care Irina Cajvaneanu le-a dezvoltat in cadrul DIMS, initial ca studenta si ulterior ca assistant make-up trainer. Evolutia Irinei este rezultatul unei munci continue si plina de culoare intr-un mediu artistic polivalent si de aceea suntem bucurosi sa fim martorii si sustinatorii unui make-up artist care si-a dezvoltat potentialul in cadrul scolii noastre.
“Ca in orice activitate artistica si creativa, ceea ce trebuie cultivat cu cea mai mare atentie esti chiar tu, eul tau creativ, singurul lucru pe care nimeni altcineva nu il poate replica”. (Irina Cajvaneanu)

 

MODUL: “Incepatori complet”
NIVEL: Incepatori
– BAZELE MACHIAJULUI
– STILURILE CLASICE
– CULOARE/ PROPORTII

Cursul costa 650 euro, achitabili integral cu o reducere de 10% sau in 3 rate astfel:
– 20% avans pentru inscriere
– 50% pana la sedinta numarul 6
– 30% pana la sedinta numarul 9

 

MODUL FORMARE INCEPATORI (TRAINER IRINA CAJVANEANU) +

MODUL FORMARE AVANSATI (TRAINER DIANA IONESCU) =

CURS COMPLET DIMS PRO* – 1280 euro

Inscrie-te acum!