MODUL FORMARE ~ AVANSATI

Studentii sunt pregatiti pentru o cariera de make-up artisti si invata pe parcursul sedintelor atat tehnicile speciale, cat si trucurile din culise. Sesiunile de practica nu se rezuma doar la orele din sala de curs, ci fac o incursiune in lumea machiajului profesional. Studentii au ocazia sa participe la sedintele foto pentru reviste de moda, teatru, TV si campanii publicitare, cat si la prezentari de moda si evenimente. In cadrul studioului Diana Ionescu se organizeaza periodic sedinte foto pentru portofoliul viitorilor make-up artisti.

 

Make-up Trainer: Diana Ionescu

FORMARE NIVEL AVANSATI COMPLET
MEDIA: FILM, FOTOGRAFIE
NIVEL: INTERMEDIAR/AVANSATI
– BRIDAL
– MAKE-UP DECADES
– FASHION & BEAUTY
– SPECIAL & TRANSFORMATIONAL
– MACHIAJ PERSONAJ

Testarea finala practica si orala, constand in tragerea la sort a unui subiect ce trebuie realizat individual si contra-timp.
Subiectul se executa pe model. Lucrarea finala realizata de cursante este evaluata si notata si are parte de o sedinta foto profesionala, in studio.
Modulul pentru Perfectionare si Specializare are 12 sedinte si costa 850 euro, achitabili integral cu o reducere de 10% sau in 3 rate astfel:
– 20% avans pentru inscriere
– 50% pana la sedinta numarul 5
– 30% pana la sedinta numarul 9

 

CURS COMPLET DIMS PRO* – 1280 euro ( 24 sedinte x 5 ore )

MODUL Formare Incapatori (TRAINER Irina Cajvaneanu) +

MODUL Formare Avansati (TRAINER Diana Ionescu)

*Curs acreditat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. La examenul pentru diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si Educatiei se califica doar cursantii care urmeaza modulul incepatori+ avansati ( total 120 ore) sau au urmat un alt curs calificat de incepatori.

 

Inscrie-te acum!