Despre

 banner studio

DIANA IONESCU Make-up Studio este cel mai nou si cool beauty hotspot lansat în Bucuresti, locul în care te asteaptã cele mai spectaculoase transformãri de imagine si proiecte de make-up art.

Servicii premium de beauty si make-up, pentru diferite tipuri de evenimente: Day, Business, Glamour, Red Carpet, Bridal ( de Mireasa)  pana la Party, Club, Tematice si Face Painting.

12885881_980253738677184_9211395549235953915_o

In cadrul Studioului exista DIMS –  DIANA IONESCU MAKE-UP SCHOOL,

care aduce pe piata cursuri complexe, de actualitate, avand in programa de formare:

Pasiunea are nevoie de timp, experiente pline de inspiratie si un cadru dedicat creativitãtii.

Cu aceastã viziune, Diana Ionescu, unul dintre trend-setterii momentului în materie de beauty, desemnata de ELLE Magazine – Best Make-up Artist 2017, a creat un spatiu de care sã se bucure toti cei care intrã în contact cu lumea sa captivantã.

Cu un design interior candy industial ce face cinste frumusetii, DIANA IONESCU Make-up Studio este cea mai ofertantã destinatie în materie de beauty, de la makeover-urile personalizate, pânã la cursurile de make-up dedicate atât pasionatilor, cât si viitorilor make-up artisti.

“Studioul este locul în care de multe ori experimentez “out of the box”, este spaþiul în care ma regasesc artistic de fiecare data si în care creativitatea pur si simplu nu are limite.” make-up artist Diana Ionescu

8-copy

Programari: 0727819950

Inscrieri cursuri: contact@dianaionescu.net