CURS INDIVIDUAL ~ AUTOMACHIAJ

Un set de doua cursuri self-makeup one on one care contine sesiuni cu demonstratii si practica supravegheata de profesionistii DIMS pentru a invata sa realizezi singura mai multe stiluri de machiaj complete: business, clasic red carpet look si smokey eyes.

CURSUL 1 Diagnostic trusa personala machiaj Machiajul business/de zi potrivit pentru tine. Durata: 3 ore / 250 EURO

Vei invata: care sunt produsele de ingrijire potrivite tipului tau de ten, sa neutralizezi si sa acoperi imperfectiunile tenului si cearcanele, machiajul corect al tenului si de ce produse ai nevoie, aplicarea fardului de obraz in concordanta cu fizionomia ta, cum sa folosesti iluminatorul pentru a evidentia trasaturile, sa corectezi si conturezi sprancenele, sa evidentiezi ochii si buzele prin nuante naturale ideale pentru tine. Machiajul clasic Red Carpet – eyeliner, ruj rosu Vei invata: forma potrivita si aplicarea corecta a tusului de ochi, cum sa aplici genele false, sa realizezi conturul precis al buzelor in nuante de rosu.

CURSUL 2 Machiajul Smokey eyes Sculptarea fizionomiei. Durata: 3 ore / 250 euro

Vei invata: tehnica de blending, realizarea efectului smokey, completat de nuante de ruj nude, nuante de blush potrivite, conturarea pometilor

CURS 1 + CURS 2 = 400 euro

Inscrie-te acum!