Make-Up Trend: EUPHORIA

Inspirația din serialul HBO de mare notorietate și succes, Euforia, a fost prezentă pe podiumurile de modă încă din septembrie 2019 și se pare că nu ne părăsește prea curând. În 2020, trend-ul a luat amploare, urmând să ne fascineze și uimească în continuare printr-o explozie de strălucire, linii grafice sau pasteluri pe pleoape și obraji.

Vedem acest trend la Anna Sui și Rosie Assoulin, House of Holland – accente neon, Fendi: o cascadă de glitter aplicat într-un mod natural, aproape ca și cum ai fi dormit cu el o noapte întreagă. Acea strălucire poetică denumită uneori “dimineața de după“.

La Giorgio Armani pleoapele sunt pline de paiete presate în Milano.
În Paris, OFF-White vine cu un glitter auriu combinat cu paiete octogonale, aplicate într-un stil ce ne duce cu gândul la o ploaie de meteoriți, acel star struck mood.

La cursul din cadrul școlii de make-up Diana Ionescu Make-Up Studio, DIMS PRO, am recreat atmosfera din serial și am realizat pentru studente o demonstrație de machiaj euforic, pentru a reda magia și energia vibrantă a acestui tip de machiaj. Ulterior, a fost rândul stundentelor să-și dea frâu liber imaginației și să pătrundă alături de modelele lor în lumea fascinantă a glam-ului EUPHORIA.

Ce unicorni pudrați cu glitter și paiete au ieșit la finalul cursului de make-up, vă arătăm în câteva fotografii și clipuri de la sesiunea de lucru împreună.

Pentru mai multe detalii legate de înscrierile la cursurile DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site, la sectiunea blog: http://www.dimakeupstudio.ro/.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *