Cut Crease Make-Up Tutorial

Redesenarea liniei piului ochiului creează o iluzie de mărire a ochilor, corectează forma și adaugă dramatism privirii. Această tehnică se regăsește încă din anii 1960, atunci când machiajul presupunea evidențierea trăsăturilor într-un mod grafic, bine definit.

Contrastele alb-negru se regăseau astfel, atât în vestimentație și design, cât și în machiaj. Acest stil stă la baza transformării formei ochilor pentru machiajele de scenă, pentru a crea persoanje, sau pentru performeri. Odată cu apariția youtube-ului și a numeroaselor tutorialelor online, această tehnică a devenit foarte populară pentru că adaugă expresivitate personalității și ajută la demonstrarea talentului și abilităților de make-up artist.

Machiajul Cut Crease necesită multă precizie, atât în tehnicile de blending, cât și în cele de trasare a liniilor. Întregul machiaj se bazează practic pe îndemânarea make-up artistului și pe exactitatea liniilor trasate.

Care sunt pașii esențiali pentru acest tip de machiaj special, CUT CREASE?

Am realizat un tutorial video astfel încât să urmăriți progresul acestui tip de make-up pas cu pas. De asemenea, puteți observa ce produse am folosit pentru acest machiaj, dar și ordinea și modul de aplicare al acestora. Iată câteva lucruri de luat în considerare:

✔️ Contuarea pliului se face printr-o nuanță închisă astfel încât să avantajeze forma ochiului.

✔️ Conturarea pliului se face la jumătatea distanței dintre sprânceană și linia genelor. Pleoapa mobilă este de o culoare deschisă, luminoasă, pliul se conturează în nuanțe închise.

✔️ Banana deschisă: linia desenată este paralelă cu linia genelor.

✔️ Banana închisă: linia piului desenată se uneste cu linia genelor în colțul exterior sau în ambele colțuri.

✔️ Glitter – se aplică pe pleoapa mobilă pentru o luminozitate specială. Glitter-ul este ideal pentru sedințe foto sau machiaje festive.

Pentru mai multe detalii legate de înscrierile la cursurile DIMS PRO, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: +(40) 727.819.950, pe email la contact@dianaionescu.net, sau cu mai multe resurse pe site: http://www.dimakeupstudio.ro/.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *